awareness

Yoga ook bij jou op je werkplek

Saskia Broersma Jenezon verovert de zakelijke markt met haar benadering over BEWUSTWORDING.

Ik kwam voor het eerst in contact met Saskia tijdens 1 van mijn yoga opleidingen. Haar ambitie is heel (werkend) Nederland fit en vitaal te houden en ik weet dat haar dat gaat lukken. Wat een power, wat een heerlijke energie hangt er om haar heen!

Afgelopen week was ze bij ons te gast, op de bank, aan de rand van de Bergense Duinen.

Stress is onderdeel van het leven. Maar wist jij dat 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress? De oplossing is simpel: meer bewegen. Niets is beter voor je hersenen dan in beweging komen. Hartopener speelt hierop in met een aanbod bedrijfsyoga en workshops om zowel fysiek als mentaal, fit en vitaal te blijven. Hartopener is opgericht door Saskia Broersma Jenezon. 

“Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Na een periode van hard werken en een wake-up call, heb ik het roer omgegooid en heb ik mezelf ontwikkeld tot gepassioneerd (en gecertificeerd) yogadocent en coach en ben ik mijn bedrijf Hartopener gestart. Hartopener nodigt je uit op te merken wat er speelt in je lichaam (fysiek) en mind (mentaal). Het is mijn ambitie heel (werkend) Nederland fit en vitaal te houden, zowel fysiek als mentaal. 

Tijdens de (stoel)yogalessen en de workshops die ik geef, maak ik gebruik van yoga- en ademhalingsoefeningen, bewezen technieken en mijn eigen inzichten en ervaringen. Deelnemers ontvangen concrete tips die ze kunnen toepassen gedurende de werkdag en ervaren meer rust en ruimte, nieuwe energie, focus en plezier! De sessies zijn voor, tijdens en na werktijd en zowel fysiek op locatie als online, zodat ook mensen die thuiswerken deel kunnen nemen. 

Ik weet anderen te inspireren en enthousiasmeren, mijn aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Door de verbinding met jezelf op te zoeken kan je echt in je eigen kracht gaan staan en van daaruit ook de verbinding met anderen aangaan. Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen.”

Van 15 t/m 19 november 2021 is het ‘week van de werkstress’. Het doel is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om serieus werk te maken van mentale kracht. Om werkgevers deze week extra te stimuleren werknemers in beweging te krijgen, heeft Saskia speciaal voor InSide Out Lifestyle een actie ontwikkeld: Bedrijven die zich deze week aanmelden voor een pilot (online) stoelyoga met Hartopener, ontvangen de eerste sessie gratis. 

hartopener.nl/stoelyoga
@hartopener

Geschreven door: Saskia Broersma Jenezon

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

On Top of Your World

De magie van een Vision Board

Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om intenties te zetten en te manifesteren.

On Top of Your World

We blijven altijd een student

At every Stage Of Spiritual Growth.
The greatest Ally you have is Your Body.

On Top of Your World

Jij als middelpunt van jouw cirkel

Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.