awareness

Voor het eerst onder hypnose

Dingen totaal anders waarnemen dan ’normaal’. Zou het niet fantastisch zijn wanneer jij volledig de baas over je eigen leven kan zijn?

Wanneer jij niet meer afhankelijk bent van de omstandigheden om je heen? En je kan doen wat jou werkelijk laat stralen from the InsideOUT!  Dat is precies what ‘zelfleiderschap’ is all about.

Tijdens mijn opleiding tot Yoga Nidra teacher bij @moonyogaclub ontmoette ik @amberbooth_. Haar passievolle verhalen over haar resultaten als Selfdiscovery Coach boeide mij al gelijk tijdens ons eerste gesprek. 

Geen hocus pocus theorieren, maar verdieping gefocust op praktische vooruitgang gericht op het integreren van  body, mind & soul. 

Ze vertelde mij over 1 van de manieren waarop ze met cliënten werkt: De Quantum Healing Hypnosis technique.  @qhhtofficial

Een methode die met name gericht is op het verruimen van onze zelfkennis, maar via onze verbinding met het Kwantum veld ook kan zorgen voor directe verlichting bij lichamelijke klachten en pijn. Ik dacht, dat is echt iets voor mij, ik wil dat ook ervaren, en twee weken later was onze eerste afspraak een feit..

Tijdens de hypnose onderga je als het ware een shift in bewustzijn – waardoor je hele andere dingen kan waarnemen dan normaal, en wat een gave ervaring was dat! 

Het klinkt als ’too good to be true’. Ik was dan ook best wel scepties maar er gebeurde echt veel bij mij tijdens deze hypnose.

Ik ging op ontdekkingsreis in direct contact met mijn ziel, om me te herinneren waarom ik hier ooit op deze wereld kwam. Ik keek terug naar mijn verleden en het werd mij duidelijk welke stappen ik mag ondernemen voor meer harmonie en nog meer levensvreugde in mijn toekomst.

Wat een ervaring was dit!

Amber geeft jou 20% korting bij een boeking in november en december voor een QHHT sessie als je bij boeking de kortingscode INSIDEOUTZELFLEIDERSCHAP gebruikt.

www.amberbooth.nl
@amberbooth_

geschreven door: Amber Booth & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

On Top of Your World

De magie van een Vision Board

Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om intenties te zetten en te manifesteren.

On Top of Your World

We blijven altijd een student

At every Stage Of Spiritual Growth.
The greatest Ally you have is Your Body.

On Top of Your World

Jij als middelpunt van jouw cirkel

Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.