happiness-lessons

Integrale communicatie

Bewustworden is een proces, dat ben je niet van de 1 op de andere dag en het proces stopt ook nooit. 

Maar wat is fijn om stapje voor stapje steeds meer zelfbewust te worden en als je eenmaal die weg van bewustwording bent ingeslagen is er eigenlijk geen weg terug. Wat mij veel inzicht heeft gegeven de afgelopen jaren is te luisteren/ te leren van mensen die zoveel verder zijn dan ik als het over bewustwording gaat. Een van mijn teachters is Irene le Roy, zij geeft dit najaar een opleding Integrale communicatie, verspreidt over een aantal weekenden.

Ik ben erbij en ga jullie meenemen in de wereld van de Integrale Communicatie.

Heel veel zin in!

We staan aan de start van een nieuw tijdperk. We komen voor uitdagingen te staan die zo nieuw en anders zijn dan we ooit hebben ervaren. We zijn aangewezen op onszelf. Dit vraagt ons continue te groeien en antwoorden te vinden op nieuwe vragen en uitdagingen. Ons aan te passen, te veranderen en een nieuwe manier van denken te ontwikkelen. Maar hoe doe je dat?

Vind jouw authentieke stem
‘Heb je ooit het gevoel gehad dat je het potentieel hebt om geweldige dingen te doen met je leven, maar je weet niet zeker hoe je moet beginnen of welke keuzes jou helpen in jouw proces? Ik ken dat gevoel heel goed. Het heeft me jaren van reflectie gekost, en nog steeds is het een dagelijkse practice om in een constant veranderende wereld te navigeren, te ervaren en in te voelen welke stappen ik mag zetten naar een gelukkig leven. Vrij van angst en beperkingen. Op het moment dat ik ben gaan luisteren en spreken vanuit mijn authentieke stem, is hét moment dat alles in een flow kwam. In het weekend Integrale Communicatie deel ik mijn life hacks en help ik je jouw intuitie te versterken. Stuk voor stuk brengen ze je dichter bij je ware zelf. Zodat jij meer inzicht krijgt in je talenten en valkuilen. Dit helpt je bij het vinden van jouw authentieke stem. De vrijheid die daarmee gepaard gaat gun ik iedereen.’ – Irene le Roy

Integrale Communicatie
Integrale Communicatie is spreken, luisteren en jezelf uiten vanuit een hogere vorm van communicatie. Begrip en vertrouwen vormen de essentie van Integrale Communicatie. Het is een bewustwordingstraject dat zichtbaar maakt wat onbewust speelt. En waar jouw potentieel ligt. Na het weekend Integrale Communicatie ben je in staat om belemmerende overtuigingen in jouw systeem te transformeren in groei. Je leert technieken die je intuïtie versterken, zodat je feilloos hierop kunt en durft vertrouwen.

Oude wijsheid
Vanuit de yoga filosofie geloven we dat je naast je fysieke lichaam ook een emotioneel en mentaal lichaam hebt. Welke informatie kun je uit deze verschillende lagen halen? Wie ben jij? Wat motiveert jou? Waar ligt jouw potentie? Welke spirituele wetten en natuurlijke wetten spelen mee? 

Vind jouw authentieke stem
Je hart uitspreken is vaak niet gemakkelijk. Het is een delicate dans tussen je gevoel uitspreken en diplomatiek blijven. Vaak is het makkelijker om te zeggen wat de ander wil horen dan jouw eigen waarheid te spreken. Angst, overtuigingen of bang om niet geaccepteerd te worden kunnen je hierin beperken. In Integrale Communicatie onderzoeken we de thema’s die blokkeren en welke helpen groeien. Wat zit er opgeslagen in jouw systeem en wat mag je loslaten? Je leert technieken om jouw innerlijk weten – je intuitie- te versterken. Dit helpt bij het vinden van jouw authentieke stem.

Wat leer je
– Begrip van spirituele wetten
– Begrip van natuurlijke wetten
– Spirituele anatomie

– Kickstart je persoonlijke en spirituele ontwikkeling
– Hoe kun je meer liefde ervaren op emotioneel niveau.
– Het geheim van succes.

Voor wie is deze opleiding
Dit weekend is ideaal voor coaches, yogadocenten, managers en ondernemers. En ieder mens die meer inzicht in zijn of haar eigen levenspad zoekt.

Prijs: € 197 incl 21% btw 

Data
zaterdag 2 & zondag 3 oktober
12.00-18.00 uur

https://moonyogaclub.com/products/vind_jouw_authentieke_stem

Het weekend Integrale Communicatie wordt gegeven door: Irene le Roy (1978), founder Moon Yoga Club, Merkstrateeg & Communicatie specialist, 800 RYT Yin & Vinyasa yoga docent, Pranic Healer en Yoga Nidra docent. Na ruim een decennium multinationals geholpen te hebben met hun merkstrategie en marketingcampagnes verruilde ze boardrooms voor een yoga studio; Moon Yoga Club. In mijn yoga lessen en opleiding hoop ik anderen te inspireren om meer te spreken, luisteren en zich te uiten vanuit een hogere vorm van communicatie.

@moonyogaclub
www.moonyogaclub.com

Geschreven door: Irene le Roy & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Ontdekkingsreis naar je innerlijke leven

Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Happiness Lessons

Quan Yin: de godin met de duizend armen

We moeten onszelf af en toe knijpen maar het 2e Wild Heart Bali Retreat is een feit.

Happiness Lessons

Zelfvertrouwen

Vanaf onze geboorte stapelen we conditioneringen op. Ideeën, vaak ingegeven door de buitenwereld, hoe je je zou moeten gedragen.