art-decoration

Vederlichte veren met krachtige symboliek

Iedere dag weer geniet ik van de vederlichte veren die ik cadeau heb gekregen. Voor het raam dansen ze met het licht, waardoor de kleuren continue een andere dimensie krijgen. Ze zijn een tastbare boodschap van licht. Het voelt als een specifieke kwaliteit om te integreren in jezelf. Vederlichte glasveren maken die boodschap tastbaar en brengen focus op dat waar op dat moment behoefte aan is totdat het vanzelfsprekend onderdeel is geworden van jou, je leven en de mensen om je heen.

Madeleine:
Het begon met de behoefte een nieuwe techniek te leren. Ik besloot om me de techniek ’Tiffany’ eigen te maken en veren hadden al een lange tijd mijn aandacht. Het enthousiasme dat ik voelde bij het maken van glasveren deelde ik met foto’s op mijn social media account. De reacties waren enthousiast waardoor het idee ontstond om ze ook voor anderen te maken. Binnen een dag was mijn eerste collectie verkocht! Inmiddels leef ik me helemaal in, met iedere keer andere ontwerpen als vervolg.

Van kleine veertjes tot Vederlichte Mandala’s met een zeer krachtige symboliek. Ik heb er zoveel plezier in om steeds weer nieuwe combinaties te maken, maar bovenal het vederlichte gevoel te delen.

Speciaal voor jullie geeft Vederlicht Glasveren in de maand september 15% korting bij iedere bestelling onder vermelding van kortingscode: INSIDEOUT

@vederlichtglasveren 
vederlichtglasveren

Geschreven door: Madeleine Waalkens & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Art & decoration

In de media: dreamhouse

My home and my loved ones are my happy place. Rein and Karen Boon created there dreamhouse in the dunes.

Art & decoration

Jij bent de creator van jouw eigen leven

Zo zal, op een aantal vlakken wat meer OUT OF THE BOX denken, jou weleens DE mooiste highlights kunnen gaan opleveren.

Art & decoration

Weg met de Januari Blues

Maak van je huis nog meer je thuis.
Style je huis met vondsten uit de natuur.