beauty

Top visagist Clayton Leslie

Als prinsje opgegroeiend tussen vier knappe oudere zussen kwam ik op jonge leeftijd voor het eerst in aanraking met make-up.

Een van deze zussen deed een visagie opleiding en kwam met, in mijn ogen, de mooiste foto’s thuis. Ik vond het enorm interessant, maar later, bij het maken van keuzes voor een studie, leek een toekomst in die richting mij veel te spannend. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en uiteindelijk na een paar carriere switches  besloot ik toch mijn hart te volgen.

Bij House of Orange deed ik een opleiding van make-upgoeroe John Kattenberg. Daar leerde ik “out of the box” te denken, “make up regels” te negeren, te genieten van al het moois in het leven en daardoor geïnspireerd te raken. Net na de opleiding werd ik “ontdekt” door het make up merk Maybelline en ben ik 10 jaar lang hun brand ambassador geweest. Daarna vertrok ik voor 2,5 jaar naar Los Angeles om daar nog eens heel veel bij te leren op het gebied van make-up maar ook op het gebied van het leven zelf.

Op dit moment woon ik weer in Amsterdam.

Make up is voor mij meer dan een likje verf hier en daar. Make up is een beleving. Het doel is voor mij altijd iemand knapper maken en een positief gevoel mee te geven. Goede skincare is daar natuurlijk key in en het is de truc om met make up minder goeie features te camoufleren en mooie accenten te leggen op de punten die je graag zou willen laten zien. Op deze manier komt mijn passie altijd tot z’n recht: een beetje liefde geven en ervoor zorgen dat mensen zich goed voelen. Dat is volgens mij precìes waar make up voor bedoeld is. 

Als gast redacteur van Inside Out Lifestyle ga ik jullie regelmatig meenemen in de ‘wereld’ van beauty en make-up.

Ik heb er onwijs veel zin in.

@claytonleslie

Geschreven door: Clayton Leslie

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Body

Mega detox van een week

Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen! Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb […]

Body

Yin Yoga bij herstel

Waarom werkt Yin Yoga zo goed bij herstel en wordt ons lijf soepeler en sappiger door deze vorm van yoga?

Body

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes!