beauty

Skin Amsterdam: nr 1 gekozen door Voque

Uitgeroepen door de Voque nr. 1 op het gebied van huidverbeterende behandelingen. De basis Do’s and Don’ts van eigenaresse Winke Wagner.

Ik ben iemand die eigenlijk mezelf niet vaak een gezichtsbehandeling gun, of misschien meer nog dat ik eigenlijk nooit goed weet waar ik het beste terecht kan voor een goede behandeling. Er is zoveel aanbod dat ik vaak door de bomen het bos niet meer zie op het gebied van de behandelingen. Ook in het verleden een aantal keer zo een slechte behandeling gehad dat ik me vooral lag te ergeren in de stoel en de minuten af telde tot het moment ik weer de stoel uit mocht. 

Wat een geweldig aanbod dan ook van SKIN AMSTERDAM iedere 6 weken een behandeling te ondergaan en jullie verslag te doen over mijn ervaringen. Op die manier krijgen jullie een eerlijke mening en wordt de drempel naar een bepaalde behandeling vast lager.

Ik neem jullie de komende tijd mee in de ‘wereld’ van de Skincare die echt een verschil maakt. 

Ik was al gelijk helemaal ZEN toen ik het mooie lichte pand instapte aan de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam.

Winke Wagner weet echt waar ze het over heeft dat begreep ik al gelijk toen ze begon tijdens het in take gesprek over de Do’s en Don’ts die ik graag alvast even met jullie deel.

– Ze benadrukte het belang van UVA/UVB protectie. UV straling is nu eenmaal met stip de grootste huid verouderaar, dus jong en oud krijgen van haar de opdracht om tenminste met SPF 30 maar het liefst SPF 50 het gezicht in te smeren. Ook tijdens ‘donkeren dagen’.

– Verder legt je uit dat je huid in de nacht meer profijt haalt uit mooie serums dan overdag, zeker op een huid die is ontdaan van dode huidcellen. Elke avond is een milde peeling dus aan te raden. Het zet enerzijds te huid aan tot het maken van nieuwe huidcellen (activeren) en omdat de dode huidcellen mild verwijderd worden (exfoliatie) is de huid extra toegankelijk voor de opname van serums.

– Serums zijn door hun hoge percentage werkstoffen een krachtige sleutel tot huidverbetering terwijl je slaapt. De reden hiervan is dat het lichaam in een andere stofwisseling terecht komt tijdens slaap waarbij de opname en uitwisseling van voedingsstoffen optimaal zijn. Naast de nieren en de darmen is de huid het derde grootste uitscheidingsorgaan, dus ook al ga je met een schoon gezicht je bed in na een nacht slapen ligt er een fijn laagje afvalstoffen op je huid dus hierom is het nodig om je dag te beginnen met een goede cleanse.

Skin Amsterdam heeft voor Inside Out Lifestyle nu gelijk al een paar hele fijne cadeaus te geven aan jou. In de maanden november, december en januari krijg je 25% korting op een behandeling in hun prachtige salon EN… bij het aanschaffen van een skin line van 3 producten, krijg je er een van, het serum cadeau! bij boeking de code INSIDESKIN gebruiken. 

@skinamsterdam
www.skinamsterdam.nl

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Body

Mega detox van een week

Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen! Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb […]

Body

Yin Yoga bij herstel

Waarom werkt Yin Yoga zo goed bij herstel en wordt ons lijf soepeler en sappiger door deze vorm van yoga?

Body

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes!