Retreat

TREED UIT JE COMFORTZONE 
OP WEG NAAR JOUW AUTHENTIEKE ZELF Volledig verzorgd 2-daags retreat in Schoorl, Noord Holland

19 & 20 maart 2022Zou het niet fantastisch zijn als…

Je zou kunnen leren hoe je zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor het scheppen van een nieuwe toekomst?
En het leven kan leven waarin jij vrij bent om te doen wat je maar wilt?
Waarbij jij de tijd en de middelen hebt om zelf invulling te kunnen geven aan jouw dag?
En waarbij je die tools aangereikt krijgt om dat te realiseren?

Stap in je mooiste leven, het is aan jou!
Stel je eens voor hoe je leven dan zou zijn,
En wat voor rust je dan zou ervaren..

Je zou dan leven
⋒ Vanuit een diep innerlijk vertrouwen
⋒ Vanuit authentieke kracht
⋒ Vanuit joy en met passie voor alles wat je doet

En je zou ook precies weten:
⋒ Hoe je dingen achter je kan laten die je niet meer dienen
⋒ Wat jouw dromen precies zijn
⋒ Hoe je jouw gedachtes en emoties productief gebruiken kan
⋒ Hoe je oude patronen en belemmeringen achter je laat
⋒ Hoe je jouw energie kan shiften om aan te trekken wat je wil

Ready to change your life?Programma

Dit is waar jij mee aan de slag gaat op de twee power dagen:

⋒ Openingsceremonie
⋒ Zetten van intenties voor jezelf en het weekend
⋒ Healing Yoga practice
⋒ Teaching: Verbinding vs. Afgescheidenheid > Wij ZIJN alles om ons heen
⋒ Uitgebreide 3-gangen lunch: Biologisch en vegetarisch
⋒ YURT: Guest teacher: Tessa Koop > Cosmic Woman
⋒ Collectieve groepsmeditatie
⋒ Afsluiting van de dag

⋒ Openingsceremonie
⋒ Healing Yoga practice
⋒ Persoonlijke sessies energetische stoel
⋒ Uitgebreide 3-gangen lunch: Biologisch en vegetarisch
⋒ Guest teacher: Natalie Ilario  > Stap jouw toekomst in
⋒ Een vision board maken werkt – visualiseer jouw toekomst
⋒ YURT: In de magische YURT nieuwe maan energie ceremonie – symbolisch begin van jouw MOOISTE LEVEN.

En nog veel meer.


Zaterdag 19 maart 2022
09:00 tot 18:00 uur

Zondag 20 maart 2022
09:00 tot 18:00 uur

Inclusief:
⋒ Volledig verzorgde vegetarische en biologische lunch
⋒ Koffie, thee en bronwater
⋒ Giftbag
⋒ Reader

Exclusief overnachting: Wel hoteladvies beschikbaar op aanvraag in de buurt.
Voor iedereen die in verbinding een nieuwe toekomst wil creëren voor zichzelf en/of mensen om zich heen.


Ben jij iemand die:
⋒ Geinterreseerd is in bewustwording
⋒ Open staat voor verandering 
⋒ Bij wil dragen aan een nieuwe wereld
⋒ Geïnteresseerd is in diepe lagen van zelfontwikkeling
⋒ Vastloopt op bepaalde stukken in jezelf
⋒ Vaak nog vervelende gedachtes of emoties ervaart
⋒ Klaar is om in je kracht te stappen
⋒ Benieuwd is naar de verlangens van je ziel
⋒ Van actie nemen houdt

Dan is dit retreat helemaal voor jou

Het retreat is NIET voor jou wanneer je liever:
⋒ Afwacht op wanneer er dingen gaan veranderen in je leven
⋒ Niet openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en groei
⋒ In je comfortzone blijft
⋒ Op de kracht en support van andere mensen blijft vertrouwen
⋒ Andere mensen de schuld geeft van hoe jouw leven er nu uitziet
⋒ In de slachtoffer rol blijft
⋒ Geen geluk of groei in je leven wil zien

Dit retreat is voor iedereen die openstaat voor verandering, ongeacht hoever je in je persoonlijke ontwikkeling bent.
We gaan in een veilige omgeving aan de slag om iedereen de ondersteuning te geven, precies op het level waar jij het nodig hebt.


Initiators and teachers: Karen Boon-Hoogland & Amber Booth

Toen Karen en Amber elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens een Yoga Nidra teacher training wisten ze het meteen, “Wij gaan hele mooie dingen samen doen”. Nu, bijna 1,5 jaar later is dit eerste retreat daar het mooie product van. En wat zijn ze dankbaar dat ze dit met jou als prachtig onderdeel daarvan mogen doen.


Karen Boon-Hoogland
Founder Inside Out Lifestyle, Gecertificeerd Yoga docent, Coach, Master NLP, Media Producer
Karen lanceerde 6 maanden geleden het snelgroeiende platform InSide Out Lifestyle. Hierop deelt ze vanuit hartpassie alles wat te maken heeft met bewustwording. Ze woont een deel van het jaar op het sprirituele eiland Bali en in 2000 kon ze, na een aantal prachtige mystieke openbaringen, daar de roep naar kennis van haar ziel niet meer tot zwijgen brengen. Ze begon haar ontdekkingstocht naar bewustzijn en deze leidt haar tot op de dag van vandaag nog iedere keer weer naar andere paden. Waar je aandacht aan geeft groeit, blijft groeien en geeft bloei..

Karen haar specialiteit is o.a. het doelgericht coachen, heel praktisch en aards. Haar missie is haar kennis doorgeven, simpel weg omdat ze een iedereen een mooi, vol leven gunt.

Amber Booth
Amber werkt sinds een aantal jaar met een diepe passie voor het ontastbare binnen Limitlessyou. Ze helpt mensen bij de doorleving van blokkades & belemmeringen en ze triggert hun enthousiasme voor het verkennen van hun volledige potentieel. Haar liefde voor bewustzijnsonderzoek deelt ze het liefst met zoveel mogelijk mensen om haar heen en haar eigen ontdekkingsreis is daarbij altijd leidraad, omdat alle thema’s die we doorleven universeel zijn. Kennis mag eerst worden besproken en gedeeld zodat vanuit daar weer verbinding met de diepe innerlijke wijsheid kan ontstaan. Sinds 2020 werkt Amber tot haar grote vreugde ook met de energetische stoelen van Monique Timmers, die ervoor zorgen dat cliënten aanzienlijk sneller door hun eigen stukken heen gaan. Dit zorgt ervoor dat mensen vrij gemaakt worden om zich veel meer kunnen gaan richten op datgene wat er echt toe doet: Het creëren van een Limitless toekomst voor zichzelf en iedereen om zich heen.


Maar Amber en Karen hosten het retreat niet alleen, er zijn namelijk twee fantastische guest teachers die hun waardevolle ondersteuning en verdieping aanrijken zullen. 
Zodat jij alles krijgt wat je nodig hebt om gericht op je doel af te gaan:

Op 21 maart, bruisend van energie, de lente in op weg naar jouw mooiste leven. 

So, please allow us to introduce:

Cosmic Woman – Tessa Koop

Auteur van Cosmic Woman en gepassioneerd specialist op het gebied van sterrenmensen, kosmisch leven en de wetten van het universum.

In 2011 kreeg auteur Tessa Koop telepatisch contact met een groepsenergie die zich de 13 Grootmoeders noemt. Het veranderde haar leven compleet…Deze groep, verbonden aan de oude volken, leerde haar opnieuw te leven in het ritme van de natuur, verbonden aan de 13 Manen. Dat heelde haar, waarna ze een kosmisch bewustzijn kreeg. Wat Tessa ervaart, daar verlangen steeds meer mensen naar nu we een nieuwe kosmische cyclus zijn ingeschoven. Sommige noemen dit de shift naar de vijfde dimensie, Tessa noemt het de Nieuwe Balans Energie. Samen met de 13 grootmoeders schreef Tessa haar boek Cosmic Woman dat al duizenden mensen heeft geïnspireerd. Ze deelt haar reis met ons binnen de MAGISCHE SFEER VAN DE YURT, haar inzichten en gaat jou inspireren tot de ontwikkeling van jouw eigen, unieke, kosmische kracht. Tessa houdt regelmatig lezingen, geeft sessies/meditaties en was o.a. succesvol spreker op het HAPPINEZ FESTIVAL IN 2019.

LEF Mamma – Natalie Ilario

Praktijk voor transformatie en energetisch werk. Van wilskracht naar levenskracht.

Sinds 2008 heeft Natalie haar eigen praktijk waarin zij een groot katalysator is voor haar clienten. Ze is afgestudeerd op klassieke homopathie en haar LEF trajecten helpen mensen al jarenlang een nieuwe start te maken door ze vrij te maken van dat wat jou is opgelegd. Vanuit jouw kern. De plek van waaruit jouw passies en talenten zijn ontstaan. Natalie bouwt met je aan jouw nieuwe bestaan en doet dit met een authentiek behoud van wie jij werkelijk bent. Ze neemt ons in het weekend mee in een activerende opstelling met een grote impact.


De locatie

De locatie die we voor je uitzochten is bijzonder mooi. 
In het mooie Schoorl in Noord Holland vonden wij namelijk de perfecte hide away om jou je zeer welkom te laten voelen, jou te kunnen pamperen op een plek waar jij je gedragen en veilig voelt.
Als je het terrein nadert opent het hek voor je en zal je dezelfde energie voelen als wij. Dit is de ideale locatie om deze 2 dagen me time door te brengen.

Een deel van het programma zal worden gegeven in de SPACE en een deel van het programma zullen we ons nestelen in de YURT die zich midden op het weiland bevindt.
Bij Avalon geven ze ook therapie met behulp van paarden, de paarden zullen dit weekend er zeker aan bijdragen jou te voorzien van een healing energie.

Het terrein is erg uitgestrekt, ideaal om tussen de programma onderdelen door, tijdens de korte pauzes, met een thee in je hand, te verkennen.

De catering wordt verzorgd door kok Amos Katanski, 1 van de eigenaren van Avalon.Amos maakt van de lunch een culinaire vegetarische beleving.
Mooi ingedekte tafel, 3 gangen lang, genieten want dit is JOUW weekend.

De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid.


Reviews

“Karen heeft met het starten van haar platform iets losgemaakt bij mij. Naar aanleiding van wat ik daar zag zijn wij in contact gekomen. Haar visie: je mag genieten van aardse dingen maar tegelijkertijd verdiepen in mentale en emotionele bewustwording. In mijn 1 op 1 coaching met haar sprak mij dat enorm aan. Ze zet je aan het werk om bewuste keuzes te maken en dingen voor jezelf beter te regelen. Dat was soms best hard werken, maar het heeft mij zoveel gebracht.” – Sasha 

⋒ 

“Amber, ik wilde je even een berichtje sturen om je heel erg te bedanken! Voordat ik met je begon te werken had ik geen idee wat wij als mensen allemaal kunnen bereiken met de kracht van de mind. Ik wist wel dat ik naar iemand op zoek was die mij kon helpen met mijn problemen, maar deze helderheid en diepgang had ik niet verwacht. Dat leren mediteren heeft ook echt deuren geopend – Het lijkt echt allemaal beter te worden met de dag! Dankjewel, ik ben zo blij!” – Quinty

⋒ 

“Een van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven tot nu toe, zo zou ik de Cosmic Session met Tessa omschrijven.” Het gesprek voelde als thuiskomen en begrepen worden, zo puur, liefdevol & open – Wat me inzichten, rust en een stap dichter bij mezelf heeft gebracht. Heel dankbaar hiervoor. Tessa, dankjewel! – Merula

⋒ 

Nathalie is open, eerlijk, stoer, krachtig, lief en nog zo veel meer…. En een vrouw met Lef! Zo leert ze je om met liefde naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Een hele mooie wijze vrouw die met haar kennis je zoveel te brengen heeft!!! Als je ook het Lef hebt om te kijken naar al het moois wat in je zit. – Wendy


“Je bent slechts 1 keuze verwijderd van een compleet ander leven”
Neem vandaag nog de beslissing en meld je meteen aan.
Your soul will thank you later. 

Wij zouden het fantastisch vinden om jou ook te zien. DOE JE MEE?Heb je vragen?
Neem contact met ons op via karen@karenboon.nl 

Inside Out Lifestyle
Karen Hoogland
Bergen aan Zee
KvK: 59632224

Algemene voorwaarden


share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest