happiness-lessons

Positiviteit praktisch inzetbaar

WHEN THINGS CHANGE INSIDE YOU, THINGS CHANGE AROUND YOU

Ik ben een ‘schaamteloze’ optimist. Ik denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Altijd al gedaan en ik denk dat dat regelmatig een soort van redding voor mij is geweest. Negativiteit brengt je niks, sterker nog het maakt de negatieve dingen alleen maar zwaarder. Dat wil niet zeggen dat je af en toe een mega off dag kan hebben, maar blijf er niet in hangen, trek jezelf eruit.

Het vertrouwen hebben dat als het even minder met je gaat dat het weer goed komt. Situaties kunnen we vaak niet veranderen, maar we bepalen altijd zelf hoe we met een situatie omgaan. Want waar je ook mee zit, een positieve benadering zal het altijd winnen van een negatieve.

Beluister hier de podcast ‘DE LANGE LONT’. Ik was te gast bij Trainmark waar ik helemaal los mocht gaan op positiviteit. Dank je wel Trainmark voor deze uitnodiging!

Trainmark geeft bijzondere gastvrijheidstrainingen. Trainingsprogramma’s die erop gericht zijn om die potentiele gangmaker of gangmakers te vinden en in hun kracht te zetten.

@trainmarkbv
www.trainmark.nl

Geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Ontdekkingsreis naar je innerlijke leven

Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Happiness Lessons

Quan Yin: de godin met de duizend armen

We moeten onszelf af en toe knijpen maar het 2e Wild Heart Bali Retreat is een feit.

Happiness Lessons

Zelfvertrouwen

Vanaf onze geboorte stapelen we conditioneringen op. Ideeën, vaak ingegeven door de buitenwereld, hoe je je zou moeten gedragen.