About me

About me

Karen Boon-Hoogland

Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van ontdekken wat er in het leven mogelijk is om zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Ik  ging daarbij verder dan waar anderen stopten, omdat ik de overtuiging heb dat wij ondanks dat we hier nu op deze aarde zijn om het menselijke te ervaren, bestaande uit het licht en de schaduwkanten, we zelf wel degelijk kunnen kiezen om ons te richten naar het licht. 

Dat we tijdens onze reis op aarde overvloedig mogen genieten. Dat alles anders wordt als we het leven gaan omarmen in al zijn facetten. Maar dat neemt dus niet weg dat om volledig in het licht te kunnen gaan staan we zeker regelmatig zullen moeten ‘afreizen’ naar onze schaduwkanten. Juist daar zijn de schatten te vinden.

Ik erken dat angst een verkooptactiek is geworden die bizarre vormen heeft aangenomen in de wereld. Dat het daarom nu meer dan ooit tevoren tijd is voor de juiste mindset om ons te ontdoen van veel negatieve aannames die in ons systeem verankerd zijn geraakt en dat we eindelijk voluit gaan leven vanuit zielsmissie. Dit is mogelijk voor iedereen als we de blauwdruk van onze authentieke zelf vinden en stoppen met onze ziel saboteren.

Maar daarvoor moet je wel in actie komen, jezelf activeren en af en toe fijn buiten de lijntjes kleuren. Dat wil niet zeggen dat mijn leven altijd alleen maar een aaneenschakeling was van highlights, verre van dat. Maar ik heb door veel JA te zeggen in het leven waanzinnig veel kennis weten te vergaren op het gebied van het leven optimaliseren. 

Op 25-jarige leeftijd gooide ik het roer helemaal na een paar spirituele ervaringen op Bali. Een wake-up call, er was voor mij geen weg meer terug. Ik legde mijn carrière binnen de tv-media als uitvoerend producent neer en ik ging een deel van het jaar op Bali wonen waar mijn bewustwordingsproces in een megastroomversnelling kwam. Een pracht reis naar bewustwording die nooit stopt en waarvan het onderweg zijn alleen al een waar feest voor mij is.

Ik zette de jongenskledinglijn Joe Color en de babyaccessoirelijn KaKaKleintjes op met productie in Indonesië, India en China en runde daarnaast mijn eigen fotostudio. Dit alles bleef ik combineren met mijn zoektocht naar het ware levenselixer. Mijn interesse gaat in het bijzonder uit naar de mogelijkheden die er beschikbaar zijn om zo laat mogelijk jong te sterven. Want is dat niet wat we uiteindelijk allemaal willen? 10 jaar jonger denken en daadwerkelijk worden. Alle beschikbare kennis nam en neem ik nog steeds iedere dag als een spons in me op.

Ik volgde veel opleidingen als NLP-coaching (neurolinguïstisch programmeren),  meditaties training, verschillende yoga teachertrainingen, en reisde een groot deel van het jaar om me periodes onder te dompelen in andere culturen en te leren van natuurvolkeren.

Deze periodes  leven met natuurvolkeren beschouw ik nog steeds als de meest indrukwekkende ervaringen als het gaat om het activeren van je unshakable power die in ons allemaal schuilt. Na de geboorte van mijn 2 prachtkinderen voelde ik meer dan ooit de oerkracht, de behoefte mijn kennis en ervaringen te delen.

Om zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot actie, je leven in eigen handen te nemen en je niet te laten leiden door zelfontwikkelde aannames die een mooi leven in de weg staan. Mensen inspireren het leven te vieren!

In 2020 heb ik het platform InSide Out Lifestyle opgericht om een groot publiek te kunnen inspireren door dagelijks mijn bevindingen de delen en het organiseren van live dagen.  In oktober 2022 ben ik mede eigenaar geworden van Moon Yoga Club en kwam echt alles samen.  In wat een flow is alles terecht gekomen op het moment dat Irene, oprichtster van MOON YOGA CLUB  en ik onze krachten zijn gaan bundelen. Het platform InSide Out Lifestyle bestaat inmiddels in naam niet meer. Vanaf oktober 2022 valt alles onder de naam MOON YOGA CLUB. En dit is nog maar het begin.

Liefs, Karen 

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest