beauty

Oslo Skin Lab: pracht­huid InSide Out

De wondere wereld van een collageensupplement. Soms duiken er van die producten op die je ineens overal ziet.

En waar iedereen plots bij zweert. Ze verkopen wekelijks uit, zijn niet aan te slepen en je kunt haast geen flatlat van het item op Instagram meer zien.

The Solution, het collageensupplement van Oslo Skin Lab is er zo een.

Het gebruik van een dagelijks collageen poeder is overgewaaid naar Nederland waar het al lang wordt gebruikt door de Los Angeles celebrities.

En terecht ook, want huid en haar van binnenuit verzorgen, is een zeer welkome toevoeging aan je skincareroutine.

Het Noorse huidverzorgingsmerk Oslo Skin Lab wint steeds meer terrein en ontwikkelde The Solution, een collageensupplement in poedervorm, waar nu talloze mensen bij zweren en die al meerdere beautyprijzen in de wacht sleepte.

Collageen is een belangrijk structuureiwit in je lichaam en zorgt voor stevigheid en elasticiteit.

Collageen wordt onder andere in de huid aangemaakt, maar hoe ouder je wordt hoe minder dat gebeurt. Bij Oslo Skin Lab kregen ze het voor elkaar om collageen in poedervorm te vatten, terwijl ze gebruik maken van alleen de beste, natuurlijke grondstoffen.

Ik gebruik het nu 3 maanden, heel makkelijk iedere dag een sachet in je smoothie, thee of gewoon in water.

Altijd lastig om precies aan te geven of je huid daadwerkelijk verbeterd maar ik heb echt het gevoel dat mijn gelaat stralender is en de textuur van de huis ziet er beter uit.

Solution zou volgens onderzoek ook als remmer tegen rimpels werken en nieuwe rimpels helpen vertragen, dus ik blijf het lekker iedere morgen door mijn smoothie roeren.

Wat ik ook heel handig vindt is dat bij een membership op Oslo Skin Lab iedere 4 weken een nieuw pakket gewoon in de brievenbus valt, waardoor je niet naar de winkel hoeft voor een nieuwe voorraad of dat je thuis moet blijven wachten op de bezorger.

www.osloskinlab.nl
@osloskinlab_nederland

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Body

Mega detox van een week

Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen! Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb […]

Body

Yin Yoga bij herstel

Waarom werkt Yin Yoga zo goed bij herstel en wordt ons lijf soepeler en sappiger door deze vorm van yoga?

Body

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes!