discovery

Opladen in Friesland – Het Kerkje van Peins

Wat is dat toch met Friesland, het moment dat je de afsluitdijk op rijdt voel je al een bepaalde rust over je heen komen.

Wij waren klaar voor een lang weekend even niks. Beetje lezen, wat schrijven, muziek luisteren. Echt even opladen was ons doel.

Het Kerkje van Peins ligt op een idyllische locatie met een waanzinnig uitzicht op het Friese landschap.

Het kerkje is prachtig verbouwd tot ‘high away’ voor 2 personen. Aan alles is gedacht tot aan de kleinste details aan toe. Details tot aan het pepermuntje op je bed, flesjes water, boutique hotel niveau.

De rust is heerlijk, niks anders dan je vogels horen fluiten. Tot laat buiten zitten bij het kampvuur en sterren zien vallen. Ja we hebben een paar wensen mogen doen…

Wij voelde ons gelijk thuis in deze mooie sfeer en wij kwamen erachter dat naast dit idyllische kerkje Friesland nog veel meer te bieden heeft.

Op deze manier een paar dagen opladen is echt een aanrader.

Mocht je ook een verblijf in het kerkje willen boeken, laat Ant Salverda (eigenaresse van het kerkje) dan weten dat je via InSide Out geboekt hebt door de code InSideOutKerkje te noemen. Naast een fles Prosecco met chocolade regelt ze kan ook nog een heerlijke hapjes plank voor je.

Het kerkje is te boeken via www.be-homewithus.com

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Discovery

Ben ik een Balinese prinses geweest?

Mijn nr. 1 favoriete bestemming is Bali. Absoluut zijn er mooiere bestemmingen waar ik ben geweest, maar Bali voelt als een thuis.

Discovery

Villa KaRein

Een droom aan de rijstvelden. Als je de poort van Villa KaRein opent ben je wel even stil.

Discovery

Monteverdi Toscane

Een Italiaanse wereld op zich. Tout commence par un rêve. Everything starts with a dream.