discovery

Onvergetelijk ontbijt in Kenya

Misschien wel de meest instagram waardige plek in Kenya @giraffemanorhotel.

Vaak beloofd dat niet veel goeds maar het Giraffe Manor hotel hebben we in ons hart gesloten.

Het boutique hotel is gevestigd in een koloniaal huis uit 1930 waar ooit de eerste mensen naartoe kwamen om op safari te gaan. Het interieur is klassiek zoals een koloniaal huis betaamd. Het doet bijna engels aan met de prachtige groene tuinen en zonneterassen.

Het voelt alsof je rond mag lopen in de film Out of Africa, als Karen Blixen, de hoofdpersoon uit deze pracht film. Een van de kamers is dan ook naar haar vernoemd.

Alleen al zitten ergens in de schaduw in deze groene weelderige tuin, nippend van de thee en een boek lezen is ultiem genieten, de sfeer van vervlogen tijden ‘binnen laten komen’. De tijd die hier echt heeft stil gestaan.

Rotschild giraffen hebben hun weg gevonden naar het hotel en komen graag met je ‘mee ontbijten’ of komen langs tijdens de hightea of voor een amuse voor het diner.

Dit is op een natuurlijke manier ooit ontstaan. Wat iedere keer weer een bijzondere ervaring is voor iedereen van jong tot oud.

Het hotel ligt niet ver van de hoofdstad van Kenya Nairobi af. Dit hotel is daarom heel erg geschikt om vanuit hier een safari te starten of je safaritrip hier af te sluiten. Echt onvergetelijk.

@giraffemanorhotel
www.thesafaricollection.com

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Discovery

Ben ik een Balinese prinses geweest?

Mijn nr. 1 favoriete bestemming is Bali. Absoluut zijn er mooiere bestemmingen waar ik ben geweest, maar Bali voelt als een thuis.

Discovery

Villa KaRein

Een droom aan de rijstvelden. Als je de poort van Villa KaRein opent ben je wel even stil.

Discovery

Monteverdi Toscane

Een Italiaanse wereld op zich. Tout commence par un rêve. Everything starts with a dream.