health

Niks gaat vanzelf, wij gaan jou helpen

Als er gezegd wordt: ja jij kan makkelijk praten, jij bent fit, jij bent vitaal denk ik o ja daar gaan we weer. Niet verkeerd bedoelt hoor maar niks komt vanzelf toch, helaas…

Als ik de hele dag zou eten wat ik lekker vind, geen wijntje af zou slaan en niet zou sporten zou ik ook anders in mijn vel zitten.

Wij snappen helemaal dat sporten, om wat voor reden dan ook, niet voor iedereen voor de hand ligt. Juist voor diegene gaan we prive sportevents organiseren. Maar ook voor diegene die al echte sporters zijn en nieuwsgierig zijn naar nieuwe invullingen om het beste resultaat uit het sporten te halen.

Iedere maand nodigen we iemand van jullie uit om samen met 1 van lands beste personal trainers/coaches Alain Hulspas (die menigeen van bekend Nederland traint) een uur te komen trainen op een prachtige lokatie aan de rand van de Bergense Duinen in Bergen aan Zee.

Vind jij het lastig om te gaan sporten, misschien door blessures, niet fit voelen, niet blij voelen, geen resultaat behalen of gewoon omdat je nooit het op kan brengen te sporten is dit je kans om gedoseerd in beweging te komen en veel te leren van een prof!! Alain geeft jou een uur personal training en stelt met jou samen een sportprogramma samen dat voor jou vol te houden is, om mee naar huis te nemen.

Let’s do this!

Wij hebben alvast 2 data staan:

Zaterdag 4 Juni om 12.00 uur & zaterdag 16 Juli om 12.00 uur

Wij kunnen natuurlijk niet iedereen life in beweging helpen per data. Alain gaat per data met 1 of 2 van jullie aan de slag! Ook heel leuk om je in te schrijven met een vriendin of bijvoorbeeld je partner en na afloop naar het strand, nog geen minuut lopen van de locatie? Even helemaal jouw dag!

Donderdag 19 mei verloten we deze 2 eerste mini sports events.

Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op dit platform en via de comments bij deze post op instagram te laten weten waarom jij denkt dat dit een kans is voor jou/jullie. Als je de reden liever privé houdt mag je natuurlijk altijd een DM sturen.

Iedere maand opnieuw verloten we weer een training, de aanmeldingen van vorige maanden blijven in de bowl zitten dus iedere maand weer opnieuw maak je een goede kans.

Alain Hulsbos heeft o.a. het programma billenbenentrainen ontwikkeld en is de expert in het aanpakken van cellulites.

www.billenbenentrainen.com

geschreven door: Karen Boon

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Health

Af en toe opgebrand

Herkenbaar? Het gevoel dat je af en toe opgebrand bent? Dat je je gewoon minder happy voelt?

Health

Ik kan het wel van de daken schreeuwen

Samen met Irene le Roy ga ik vanaf heden de mooiste yoga club van Nederland runnen: Moon Yoga Club.

Health

Het krachtige hartbrein

Jouw hart communiceert onafhankelijk met je, los van je hersenen. Van jongs af aan werd ons geleerd dat ons hart een gewone pomp is.