happiness-lessons

Mijmeren, het belangrijke niets doen

Thrust in the power within you, understand that you ARE the power. 

Take daily time to connect with it, create place where the mind is silent to let wisdom in.

Mijmeren, het belangrijke nietsdoen.Juist op dat soort momenten kom je op de briljante ideeën.Daarom is me time zo belangrijk. Als je geen ‘ruimte’ creëert is er geen plek voor het maken van nieuwe plannen en inzichten die je leven naar een hoger level kunnen tillen.

Je zal dat zeker erkennen, je hoofd zit vol, 101 dingen te doen, waardoor je het overzicht totaal aan het verliezen bent en je focus ver te zoeken is. Wat was nu ook alweer belangrijk voor mij, waar werd ik ook alweer zelf blij van?Op zo een moment is het goed om alles even ’te parkeren’, je laptop dicht te slaan. Een lange wandeling te gaan maken, een uurtje de zee in staren, te genieten van je spelende kinderen. Je te richten op wat echt belangrijk is voor jou maar jezelf daarin ook niet te serieus te nemen.Kleine stapjes zijn ook stappen. Dus vier ook de kleine stapjes en wees mild voor jezelf.

@innertotem

Geschreven door: Irene Hoff & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Ontdekkingsreis naar je innerlijke leven

Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Happiness Lessons

Quan Yin: de godin met de duizend armen

We moeten onszelf af en toe knijpen maar het 2e Wild Heart Bali Retreat is een feit.

Happiness Lessons

Zelfvertrouwen

Vanaf onze geboorte stapelen we conditioneringen op. Ideeën, vaak ingegeven door de buitenwereld, hoe je je zou moeten gedragen.