beauty

Mega detox van een week

Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen!

Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb gehad van een week die me uiteindelijk veel heeft gebracht.

Het leerde mij namelijk wederom hoe belangrijk het is lichaamsbewust te zijn waardoor je weet ook te mogen vertrouwen op je lichaam , en je in staat bent veel eerder disbalans in je lichaam te herkennen en daarnaar te handelen vanuit een diep weten.

En dat is dus zeker niet altijd een ziekenhuisopname!

Hoe is jouw relatie met jouw lief lijf?

www.moonyogaclub.com

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Body

Yin Yoga bij herstel

Waarom werkt Yin Yoga zo goed bij herstel en wordt ons lijf soepeler en sappiger door deze vorm van yoga?

Body

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes!

Body

Live dag: Beauty from Inside Out

WAT ALS JIJ JEZELF 10 JAAR JONGER KAN DENKEN EN VOELEN? Op 16 oktober gaan we je in contact brengen met jouw schoonheid.