happiness-lessons

Live dag Inside Out Beauty

Ging ik dit serieus doen? Gewoon voor een zaal met genodigden een dag lang live mijn visie delen?Mijn missie verspreiden? Een inspiratie zijn voor andere om in hun mooiste leven te stappen? Het delen van mijn magic formule ON TOP OF YOUR WORLD, die ik nu zelf 5 jaar met veel succes leef?

De stemmen in m’n hoofd vonden er van alles van tijdens de rit naar de mooie locatie toe in Bussum afgelopen zondag 16 oktober? Maar ik voelde ook de up grade/de groei in mezelf al nog voordat ik voor de groep met bijzondere mensen stond en als vanzelf gewoon begon ergens bij het begin…

De euforie over het resultaat van zoveel groei vanaf het moment dat ik dit platform ben begonnen nog maar een jaar geleden. Groei mag zo nu en dan spannend voelen, maar wauw wat geven de quantum leaps in je leven een gelukzalig gevoel. JUST LOVE IT!

We hebben alles in ons, het is echt slechts een kwestie van het jezelf herinneren, het weten en vervolgens jezelf activeren. En dat is precies de boodschap die afgelopen zondag bij alle aanwezige binnenkwam. Ik mocht het weer voor mijn ogen zien gebeuren.

Intens dankbaar voor alles en iedereen die er aan heeft bijgedragen van deze dag zo een warm bad van (zelf)liefde te maken….

De komende tijd ga ik zeker over deze dag met je delen, de gastsprekers voorstellen, je meenemen in deze inspiratie maar vooralsnog nu vooral even #dankbaar.

Liefs Karen

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Ontdekkingsreis naar je innerlijke leven

Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Happiness Lessons

Quan Yin: de godin met de duizend armen

We moeten onszelf af en toe knijpen maar het 2e Wild Heart Bali Retreat is een feit.

Happiness Lessons

Zelfvertrouwen

Vanaf onze geboorte stapelen we conditioneringen op. Ideeën, vaak ingegeven door de buitenwereld, hoe je je zou moeten gedragen.