foodies

Koffie is zo slecht nog niet

Koffie is niet alleen NIET schadelijk voor je gezondheid maar bevat ook nog is een prachtige mix aan anti-oxidanten.

Wij houden wel van een cappuccino op z’n tijd maar drinken het ook vaak met een slechts geweten alsof het een genotsmiddel is dat slechts met mate genomen mag worden.Herkenbaar voor jou?

Wetenschappelijk onderzoek heeft echter al lang bewezen dat dat niet klopt zolang je niet meer dan 4 of 5 koppen koffie per dag drinkt.

De mix van anti-oxidatieve en anti-flammatoire beschermen zowel je hart als je hersenen. En caffeine, dat wij als “Hallo-wakker” waarderen is zelfs een echte neuro-enchanter, een stof die ons beter doet nadenken.

Ik bedoel maar, lieve jij, geniet vanaf nu van je koffie met een zuiver geweten.

Met dank aan @lavazzanederland die met ons het ‘geheim’ kwam delen in Bergen aan Zee hoe een goede cappucinno te maken inclusief de hartvorm in de melkschuim. De voorbeeld fimpjes hiervan kan je vinden onder de highlights bij foodies op onze instagrampage @insideoutlifestyle.nl

Info wetenschappelijk onderzoek via Dr. Jan B. van Mourik verjongingsarts die met InSide Out meedenkt.Hij is schrijver, samen met Prof. Dr. Med. Bernd Klein-Gunk van het boek: WAAROM ONTHOUDING DE GEZONDHEID IN GEVAAR BRENGT EN SEKS TEGEN KANKER BESCHERMT.

geschreven door: Karen Boon 

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Foodies

Peace, Love en Nasi Goreng

Na het enorme succes van Kookboek van het jaar Boekoe Kita verschijnt in september Boekoe Kita Green.

Foodies

Biologische groenten zijn ook bespoten

Van jongs af aan werk ik al blij van kleurrijke groenten op mijn bord. Mijn familie mag mij graag Kaatje Slaatje noemen.

Foodies

Vertical Farming

Ons avondeten komt niet zomaar op onze borden terecht. Daar gaat vaak een lange, tegelijkertijd milieuschadelijke weg, aan vooraf.