art-decoration

Jij bent de creator van jouw eigen leven

Speel daarmee.

Zo zal, op een aantal vlakken wat meer OUT OF THE BOX’ denken, jou weleens DE mooiste highlights kunnen gaan opleveren.

Als we ons alleen laten leiden door de algemene norm of meningen van anderen (overigens vaak goed bedoelde meningen) blijven we vaak te klein spelen.

Nou is een mooi leven natuurlijk voor iedereen anders en dat is ook helemaal oke.

Maar een beetje buiten de lijnties ‘kleuren’ geeft je wel vaak het gevoel dat je echt leeft. En waarom zou je dat niet doen als je daarbij niemand aan het benadelen bent?

Om je een voorbeeld te geven: 20 jaar geleden kocht ik van al mijn spaargeld, out of the blue, een huis op Bali 20 meter van het strand in Pantai Seseh en vernoemde het naar mijn zoon die toen 1 jaar oud was: RUMAH MATISSE.

Ik kwam toen voor het eerst op Bali en voelde vanaf het eerste moment dat ik Bali rook, proefde, dat ik daar vandaan kwam. Ik voelde dat tot in iedere vezel van mijn lijf.

Maar iedereen om me heen verklaarde mij voor gek, onverantwoordelijk, wel leuk maar vast een bevlieging, straks is al het geld weg, land is slechts lease etc..

Maar het huis werd een mega happy place waar ik natuurlijk ook helemaal los kon qua decoration, want op Bali zijn er eigenlijk geen restricties wat dat betreft.

Geen dag heb ik spijt gehad van de beslissing die ik toen nam  ’s nachts, drijvende op mijn rug in een zwembad onder de sterrenhemel.

Bali werd de plek waar ik bijzondere healing processen heb doorlopen, de plek die mij sturing gaf op momenten dat ik de weg volledig kwijt was in mijn leven en mij tot op de dag van vandaag mega blij maakt en mij iedere keer weer zo kan inspireren.

geschreven door: Karen Boon 

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Art & decoration

In de media: dreamhouse

My home and my loved ones are my happy place. Rein and Karen Boon created there dreamhouse in the dunes.

Art & decoration

Weg met de Januari Blues

Maak van je huis nog meer je thuis.
Style je huis met vondsten uit de natuur.

Art & decoration

Een opgeruimd & schoon huis

Onze redacteur Anita van Delft heeft voor jou 10 praktische tips voor een opgeruimd & schoon huis.