beauty

In de stoel bij Winke Wagner

SKIN AMSTERDAM #colab Iedere 6 weken een verslag van de beste huidverbeteringsbehandelingen en producten.

Wat een feest, heerlijk onder gestopt te worden door Winke Wagner voor een gezichtsbehandeling. Vandaag krijg ik van haar een op maat gemaakte behandeling voor de rijpere huid. Ze vindt mijn huid goed verzorgt maar ondanks dat is er uit elke huid door behulp van professionele treatments en een goed huidverzorgings regime thuis een mooiere huid is te halen.

Ik heb een beetje pigmentschade en wat grovere poriën rond de neus en mijn wenkbrauwen kunnen een tikje extra kleur gebruiken en bijgewerkt worden. Winke kiest voor hun nieuwe geïntroduceerde Koreaanse skincare merk: Hubislab. 

De stappen die ze neemt om mij te behandelen zijn:

Na deze behandeling geeft ze advies over welke producten ik thuis kan gaan gebruiken.

Allereerst cleanere en SPF 50 voor overdag. Alhoewel je huid overdag minder doet met een serum adviseert ze toch een vitamine C serum om pigmentatie te voorkomen en de huid overdag extra te hydrateren alvorens de SPF te gebruiken. 

Voor de avond adviseert ze mij de Premium lijn van Hubislab. Deze unieke 3 stappen hebben door hun Botol ingrediënt na een week of 3 een licht BOTOX EFFECT!!!! Kijk dat is ook weer goed nieuws. Dus brengt rust in het gelaat zonder injecties! De stappen bestaan uit een pre-serum op basis van collageen, een Botol ampul als serum en een eternal face & eye Cream, in die volgorde aan te brengen op een geexfolieerde huid.

Met een stralende huid, volgens Winke de zogenaamde Korean Glow, verlaat ik na 1,5 uur zwevend te salon, met in een tas mijn nieuwe verzorgingslijn. Ik kan niet wachten om lekker aan de slag te gaan met deze nieuwe verzorgingslijn en schijn daarmee ook nog het resultaat van de behandeling langer vast te houden. Voor over 6 weken ik een nieuwe afspraak staan bij SKIN Amsterdam voor een nieuwe behandeling en gaan we mijn ervaringen met mijn nieuwe verzorgingslijn doornemen.

Wordt vervolgd! Keep you posted.

@skinamsterdam
www.skinamsterdam.nl

geschreven door: Winke Wagner & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Body

Mega detox van een week

Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen! Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb […]

Body

Yin Yoga bij herstel

Waarom werkt Yin Yoga zo goed bij herstel en wordt ons lijf soepeler en sappiger door deze vorm van yoga?

Body

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes!