health

Ik kan het wel van de daken schreeuwen

Lieve jij,

Wat een bijzondere dag is dit voor mij. Ik wil het al een paar weken van de daken schreeuwen maar nu is het officieel. 

Samen met Irene le Roy ga ik vanaf heden de mooiste yoga club van Nederland runnen, Moon Yoga Club in het beachdorp Bergen in Noord Holland.

Wij gaan onze krachten bundelen, een ontwikkeling die wat mij betreft helemaal in de lijn ligt van waar ik de afgelopen jaren met ontzettend veel drive en plezier aan werk. Mijn missie, mijn hartpassie, zoveel mogelijk mensen inspireren in hun mooiste leven te stappen, het leven te vieren krijgt steeds meer vleugels, en dit is nog maar het begin. Moon Yoga Club en InSide Out Lifestyle blijven 2 afzonderlijke bedrijven, maar ze zullen elkaar zeker gaan versterken.

Met Moon Yoga Club hebben we de ambitie om in 2025 HET trainingscentrum van persoonlijke ontwikkeling te zijn in Nederland. Vanzelfsprekend ben jij de eerste die ik ga informeren over deze mooie ontwikkelingen.

Heel erg leuk als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Moon Yoga Club dan ben jij de eerste die alles weet over datgene wat we voor de komende tijd aan het ontwikkelen zijn. Trainingen, workshops, events, retreats om er maar een paar te noemen.

En ik kan je nu alvast vertellen dat het een aanbod wordt dat nergens anders wordt aangeboden.

Liefs, Karen

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Health

Af en toe opgebrand

Herkenbaar? Het gevoel dat je af en toe opgebrand bent? Dat je je gewoon minder happy voelt?

Health

Niks gaat vanzelf, wij gaan jou helpen

Als er gezegd wordt: ja jij kan makkelijk praten, jij bent fit, jij bent vitaal denk ik o ja daar gaan we weer.

Health

Het krachtige hartbrein

Jouw hart communiceert onafhankelijk met je, los van je hersenen. Van jongs af aan werd ons geleerd dat ons hart een gewone pomp is.