awareness

Hoezo? Van de 3e naar de 5e dimensie?

We gaan van de 3de naar de 5de dimensie. Ik hoor die uitspraak nu al meer dan 20 jaar. Ik heb de SPIRIT gevraagd hoe dat nu zit? 

Zo vroeg ik: word ik op een dag wakker in de 5de dimensie? Nee. Word ik opgetild en in een 5de dimensie gezet? Nee. Moet ik dan eerst doodgaan om wakker te worden in de 5de dimensie? Nee.


De term is afkomstig vanuit de New Age beweging uit de laatste decennia. Zij bouwden voort op de kennis van oude volken, die reeds lang aangaven dat er een bewustzijnsverandering aan zou komen. Dus vroeg ik SPIRIT om met termen te komen waarin wij ons als mensheid kunnen herkennen in het dagelijkse leven. In plaats van de 5de dimensie gaf men: Nieuwe Balans Energie.


We gaan dus van een wereld van ratio naar een wereld waarin o.a. intuïtie een hoofdrol speelt. Er wordt helemaal niks geschift naar een andere dimensie. Door “verkeerde” termen te gebruiken, heeft tot op de dag van vandaag niemand een idee wat er met die uitspraak bedoeld wordt. En toch gooien we het over de tafel heen, alsof we het over eten kopen hebben. Wat zijn wij mensen toch een grappig soort van ontketenden….


Ik stuurde Wiljo Dirkx, alchemist van het leven, een berichtje omdat ik onder de indruk was van zijn realistische toegang tot en inzicht in je eigen potentieel, die ik graag met regelmatig met jullie zou wil delen. Ik kreeg gelijk een berichtje terug met het voorstel gelijk even te bellen. Tegenwoordig doen we bijna alles via de whatsapp of spreken iets bij elkaar in, realiseerde ik me. Veel fijner inderdaad om er een stem bij te horen om jezelf een beeld te vormen…. ga ik nu dus weer veel meer doen.


Heel trots dat ik de inzichten van Wiljo met jullie mag gaan delen, wat een fijne samenwerking met deze bijzondere ziel.

@wiljodirkx
www.wiljodirkx

geschreven door: Wilgo Dirkx & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

On Top of Your World

De magie van een Vision Board

Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om intenties te zetten en te manifesteren.

On Top of Your World

We blijven altijd een student

At every Stage Of Spiritual Growth.
The greatest Ally you have is Your Body.

On Top of Your World

Jij als middelpunt van jouw cirkel

Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.