awareness

Het creëren van happiness

Over een positive happy creator gesproken, een van de eerste die in me opkomt is Irene le Roy. 

Zij heeft mij gestimuleerd de teacher opleidingen Yin Yoga en Nidra Yoga te volgen en eind september Integrale Communicatie. En yes dat pad inslaan heeft me tot nu toe alleen maar heel erg blij gemaakt. Verdieping en blije nieuwsgierigheid levert zoveel op, zalig om me er in te dompelen en dit is nog maar het begin.

Hier Irene haar eigen verhaal:

Als persoonlijk spiritueel experiment  wil ik  kijken of ik volledig kan leven vanuit mijn hart. Blindelings durven en kunnen vertrouwen op mijn intuïtie. Hoe ver ik kan groeien? Waar brengt het mij? En kan ik mensen inspireren hetzelfde te doen?  Iedereen heeft een doel, een plan hier op aarde. Wat dat is, zit verborgen in je hart. Het enige dat je hoeft te doen is opletten op de momenten dat je glimlacht. Het moment dat je je gelukkig voelt. Volg die route en de rest volgt vanzelf. Mijn yoga lessen, healings, meditaties en opleidingen hebben 1 ding gemeen; ze versterken het contact met je innerlijk weten. Het is als een spier die je kunt trainen. Hoe vaker je de verbinding legt, hoe krachtiger de verbinding. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het ook, onder de juiste begeleiding. Welke invalshoek je ook kiest, ze brengen je allemaal dichter bij jezelf. Volg je hart, die weet de weg. ‘Do more of what makes you happy’.    

Irene le Roy (1978), founder Moon Yoga Club, Merkstrateeg & Communicatie specialist, 800 RYT Yin & Vinyasa yoga docent, Pranic Healer en Yoga Nidra docent. Na ruim een decennium multinationals geholpen te hebben met hun merkstrategie en marketingcampagnes verruilde ze boardrooms voor haar eigen yoga studio; Moon Yoga Club te Bergen. Het is haar missie om mensen te inspireren meer te leven vanuit hun hart. 

@moonyogaclub
@ireneleroy

geschreven door: Irene le Roy en Karen Boon-Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

On Top of Your World

De magie van een Vision Board

Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om intenties te zetten en te manifesteren.

On Top of Your World

We blijven altijd een student

At every Stage Of Spiritual Growth.
The greatest Ally you have is Your Body.

On Top of Your World

Jij als middelpunt van jouw cirkel

Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.