happiness-lessons

Hawk Mentorship: wil je voorbij de bullshit?

WIL JE VOORBIJ DE BULLSHIT, MAG JOUW REM ERAF?

Wist jij dat roofvogels leermeesters zijn in natuurlijk leiderschap? Zij leren jou vanuit je kern te communiceren, zij leren jou je lichaamstaal en energie aan te passen zodat je communicatie zuiver wordt.

Tijdens de wandeling die ik maakte met Sandra Hollaar in het prachtige bos dat ligt aan haar landgoed ging ze samen met haar roofvogels werken aan mijn innerlijke balans en het ontwikkelen en behouden van focus en doelgerichtheid.

We hebben allemaal natuurlijk leiderschap in ons, het is slechts een kwestie om JOUW natuurlijke leiderschap uit jezelf te halen, te (re)activeren.

De vraag is alleen ben je er klaar voor? Ben jij klaar om uit te vliegen en vanuit een juist perspectief te kijken naar een project, jouw business of persoonlijk leven?

Wil je voorbij de bullshit, zelf sabotage en excuses? Mag jouw rem eraf?

Deze training was heel erg bijzonder juist ook omdat je de roofvogels niet om te tuin kan leiden, ze werken binnen jouw energieveld en voelen daardoor alles feilloos aan.

Dank je wel @sandrahollaar Miss Mindset voor deze mooi en zeer leerzame middag, die nog steeds bij mij doorwerkt. Volledig geactiveerd en met een business jaarplanning reed ik na een paar uur terug naar huis. 

www.miss-mindset.nl

geschreven door: Karen Boon 

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Ontdekkingsreis naar je innerlijke leven

Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Happiness Lessons

Quan Yin: de godin met de duizend armen

We moeten onszelf af en toe knijpen maar het 2e Wild Heart Bali Retreat is een feit.

Happiness Lessons

Zelfvertrouwen

Vanaf onze geboorte stapelen we conditioneringen op. Ideeën, vaak ingegeven door de buitenwereld, hoe je je zou moeten gedragen.