foodies

Groentesap als vitamineboost

Kom jij dagelijks aan voldoende vitamine uit groenten en fruit? Voor veel mensen is het lastig om gevarieerd groente te eten.

Dat was het ook voor mij totdat ik Zuss & Sap biedt de ontdekte die gespecialiseerd zijn in het maken van groentesappen.

Wat de groentesappen van Zuss & Sap bijzonder maakt, is dat deze geen toevoegingen bevatten. Dat betekent dat ze vrij zijn van e-nummers, toegevoegde suikers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% Natuurlijk dus, en dat is wel zo goed voor je.

Er zijn tegenwoordig natuurlijk veel groentesappen op de markt maar ga de etiketten maar is goed lezen…

De voordelen van groentesap
De voordelen van groentesappen zijn kennen we eigenlijk allemaal wel.  Zo gaat je huid en haar ervan stralen, bevordert het een goede stoelgang, kun je ervan afvallen, krijg je al snel meer energie en ben je op een simpele manier al een stuk gezonder bezig. En, ook niet geheel onbelangrijk, de natuurlijke sapjes zijn ook nog eens hartstikke lekker. Maar toch moeten we er ons vaak toch wel toe aanzetten.

Er een dagelijks ritueel van maken gaat echt positieve dingen opleveren.

In een sapje van Zuss & Sap zitten 6 tot 10 verschillende ingrediënten, waardoor je super gemakkelijk aan je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit komt. Dit helpt je lichaam om te functioneren zoals het bedoeld is. Want je lichaam heeft de superkracht om zichzelf te helen. Zorg daarom goed voor jezelf en geef je lijf de juiste benzine.

Vers van het land, vers in je hand
De groenten en fruit van worden rechtstreeks bij echte West-Friese leveranciers geplukt en opgehaald door Zuss & Sap zelf. Vervolgens worden ze geperst in de slowjuicer, om alle vitamine en mineralen te behouden. De sappen drink je het beste vers, dus worden ze zo snel mogelijk ingevroren en gekoeld bezorgd. Zo heb je ze vers in huis en kun je ze maandenlang in de vriezer bewaren.   

‘Ideaal tussendoortje’
Daphne (36): ‘Sinds ik dagelijks groentesap drink heb ik geen opgeblazen gevoel meer. Ik vind het een ideaal tussendoortje. Moest wel een beetje wennen aan de smaken, maar ik voel me er echt stukken beter bij. Het helpt mij om gezondere keuzes te maken. En het is natuurlijk super makkelijk om even een sapje te pakken als je druk bent wil je vaak even snel iets makkelijks en dan is dit ook nog eens super gezond!’

Super natuurlijk dat de sappen ingevroren mij je thuis worden afgeleverd.

In mijn vriezer heb ik er nu altijd een aantal staan en voor mij is het nu echt een goede gewoonte geworden waar ik me super bij voel.

Je kan de sappen bestellen via www.zussensap.nl of stel je vragen via goedbezig@zussensap.nl

Als je bij bestelling de code INSIDEOUTLIFESTYLE10 gebruikt krijg je in de maanden september en oktober 10% korting op elke bestelling.

Geschreven door: Zuss & Sap & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Foodies

Peace, Love en Nasi Goreng

Na het enorme succes van Kookboek van het jaar Boekoe Kita verschijnt in september Boekoe Kita Green.

Foodies

Biologische groenten zijn ook bespoten

Van jongs af aan werk ik al blij van kleurrijke groenten op mijn bord. Mijn familie mag mij graag Kaatje Slaatje noemen.

Foodies

Koffie is zo slecht nog niet

Koffie is niet alleen NIET schadelijk voor je gezondheid maar bevat ook nog is een prachtige mix aan anti-oxidanten.