health

Geuren en herinneringen

Essentiële olie
Een paar weken geleden kreeg ik Chanel 19 cadeau van mijn liefde. Dit luchtje droeg ik altijd toen mijn zoon klein was. Inmiddels is hij 21 jaar en verre van klein. Vorige week kwam hij bij ons binnen en zei; o heerlijk dat luchtje had je vroeger ook altijd op….! Dan smelt je toch?

Geuren maken altijd een connectie naar bepaalde situaties, het roept heel vaak bijzondere herinneringen op. Zelf heb ik sinds kort de pure geuren ontdekt van essentiële olien, alsof je de natuur inademt. Dan moeten de essentiele olien wel van een hoogwaardige eerlijke kwaliteit zijn.

Nu mag namelijk een product in Nederland al de naam essentiële olie voeren als het product slechts 6 % pure olien bevat. Waar de rest dan uit bestaat is veelal niet duidelijk. De helende werking van hoge kwaliteit essentiële olien zijn zo krachtig.

Het is dus niet alleen wegdromen bij de prachtige geuren maar ook werken aan het optimaliseren van je leven en dat dan ook nog is met een product dat op een puur natuurlijke manier gegroeid en vervaardigd is. Onze voorouders haalde immers al alles wat ze nodig hadden uit de natuur. Daar zijn wij jammer genoeg ver vanaf komen te staan.

Maar met de juiste kennis kunnen we nog steeds, of weer, zoveel goede hulpbronnen uit de natuur ‘aanboren’. Afgelopen week kregen wij een bijzondere workshop in essentiële oliën van @greenmade.nl @sparklynn.nl.

Zij werken met @doterra, een bedrijf met telers in 40 landen, die zuivere, krachtige en veilige oliën produceert. Nu zijn we helemaal om, dit willen we met jou delen!!

Iedere maand gaan zij voor jou een essentiele olie belichten. De eerste geur die aan bod gaat komen is Lavendel. Jouw nachten zullen niet meer dezelfde zijn. Wordt vervolgd.

Dank je wel lieve Lynn en Math voor jullie gedreven mooie energie tijdens deze workshop.

www.green-made.nl

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Health

Af en toe opgebrand

Herkenbaar? Het gevoel dat je af en toe opgebrand bent? Dat je je gewoon minder happy voelt?

Health

Ik kan het wel van de daken schreeuwen

Samen met Irene le Roy ga ik vanaf heden de mooiste yoga club van Nederland runnen: Moon Yoga Club.

Health

Niks gaat vanzelf, wij gaan jou helpen

Als er gezegd wordt: ja jij kan makkelijk praten, jij bent fit, jij bent vitaal denk ik o ja daar gaan we weer.