happiness-lessons

Full Moon Mallorca Yoga Retreat

Wat ben ik dankbaar dat ik op het laatste moment besloot om naar Soller te gaan. De prachtige bergen, de geur van het eeuwenoude olijfbomen bos… En een baai met azuurblauw water op loopafstand. Wat heeft dit typische Mallorcaans dorp veel te bieden.

Niet voor niets dat veel artiesten en kunstenaars juist hier naar toe trekken om inspiratie op te doen. Ik was op Mallorca om te schrijven. Tussen de middag trokken we erop uit om te gaan lunchen in een van de heerlijke lunchtentjes die het eiland te bieden heeft. Aan het strand, in pittoreske   dorpjes of juist ergens op de berg. In een woord fantastisch.

Ver weg van de massa ligt een luxe 17 eeuwse gerenoveerde finca midden in het natuurgebied dat door UNESCO is uitgeroepen tot wereld erfgoed! Dompel je 5 dagen onder in luxe. De Mallorcaanse finca staat op 50 hectare eigen grond met een groot zoutwater zwembad, tennisbaan en heel olijf, sinaasappel- en citroenbomen. De perfecte plek om in alle vrijheid te genieten van rust, ruimte, yoga, meditatie, zon, zee en de prachtige Mallorcaanse natuur.

Het was tijdens de lunch met mijn vriendinnen Clien en Daniella dat ik besloot terug te gaan voor een Yoga retreat en een groep mee te nemen. Data retreat van 17 t/m 21 september 2021. Dit gun ik iedereen! Daniella is transformational coach die krachtige healing meditaties begeleidt. Zij zal samen met mij het retreat hosten. Waarbij ik de Yoga lessen verzorgt en zij de healing meditaties.

De opzet is dat je in de ochtend en in de avond een Yoga meditatie sessie doet met aansluitend een uitgebreid ontbijt of diner op het terras met zongerijpte groente en fruit bereid door de beste koks van Mallorca.

Overdag heb je voldoende tijd om het eiland te verkennen. Hoewel je ook prima kunt verblijven op het landgoed kan je er ook voor kiezen te gaan hiken in de bergen die zijn uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO. Je loopt in 30 minuutjes naar de haven van Soller waar je heerlijk kunt zwemmen in de azuurblauwe zee. Kortom echt even genieten in alle vrijheid. We hebben plek voor maximaal 11 personen.

We bouwen het luxe Full Moon Mallorca Yoga retreat op naar de volle maan, zodat we deze energie positief kunnen versterken tijdens een uniek yoga en meditatie programma.

De prijs van dit luxe 5 daags retreat is normaal euro 1397,-. Maar omdat dit de allereerste keer is dat we dit retreat naar Mallorca organiseren bieden we het Luxe Full Moon Mallorca Yoga Retreat aan voor euro 1197,- Voor een meerprijs van euro 670,- heb je een suite helemaal voor jezelf.

En nu het goede nieuws, InSide Out Lifestyle gaat mee op deze mooie retreat en vanzelfsprekend gaan we jou verslag doen van deze #happinesslessons. Wij kunnen niet wachten. Het aftellen is begonnen……

Er zijn nog een paar plekken over, schakel maar snel want hier wil je bij zijn: 17 t/m 21 september 2021

@Moonyogaclub
moonyogaclub.com

Geschreven door: Irene le Roy

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Ontdekkingsreis naar je innerlijke leven

Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Happiness Lessons

Quan Yin: de godin met de duizend armen

We moeten onszelf af en toe knijpen maar het 2e Wild Heart Bali Retreat is een feit.

Happiness Lessons

Zelfvertrouwen

Vanaf onze geboorte stapelen we conditioneringen op. Ideeën, vaak ingegeven door de buitenwereld, hoe je je zou moeten gedragen.