Foodies

De momenten van echt samen
Aan tafel het leven vieren 
Daar waar het leven omgaat 
Bij elkaar, met elkaar 

discover

Foodies

Peace, Love en Nasi Goreng

Na het enorme succes van Kookboek van het jaar Boekoe Kita verschijnt in september Boekoe Kita Green.

Foodies

Biologische groenten zijn ook bespoten

Van jongs af aan werk ik al blij van kleurrijke groenten op mijn bord. Mijn familie mag mij graag Kaatje Slaatje noemen.

Foodies

Koffie is zo slecht nog niet

Koffie is niet alleen NIET schadelijk voor je gezondheid maar bevat ook nog is een prachtige mix aan anti-oxidanten.

Foodies

Vertical Farming

Ons avondeten komt niet zomaar op onze borden terecht. Daar gaat vaak een lange, tegelijkertijd milieuschadelijke weg, aan vooraf.

Foodies

De Nikkei keuken: Peru meets Japan

Onze redacteur FOODIES neemt ons mee op zijn culinair reizen met de fijnste INSIDERS tips.

Foodies

Pascal Jalhay topchef

Topchef Pascal Jalhay neemt je mee in de wereld van de smaak.

Foodies

recept: geroosterde gamba’s

Leren koken van Pascal Jalhay, een recept uit kookboekfavoriet: Wereldse Smaakmakers.

Foodies

Groentesap als vitamineboost

Kom jij dagelijks aan voldoende vitamine uit groenten en fruit? Voor veel mensen is het lastig om gevarieerd groente te eten.

Foodies

Vega ovenschotel uit Marokko

Er bestaat voor deze smakelijke ovenschotel eigenlijk geen vast recept omdat in Marokko elk dorp, elke familie zijn eigen recept kent.

Foodies

recept: oesters met citroendressing

Oesters schijnen een echte Afrodisacum te zijn. Een stimulans voor je prestaties tussen de lakens.

Foodies

Volendamse visserij

Wij Nederlanders hebben al eeuwenlang een viscultuur. En als je aan vissers denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan Volendamse vissers.

Foodies

recept: leche de tigre

Favoriete recept met vis of schaaldieren, in nog geen 20 minuten op je bord.

Foodies

Vissen voor beginners

In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis, waaraan herken je goede kwaliteit vis?