awareness

Duo Gong Belly Massage

Wat moet ik me daar nou bij voorstellen? 

Een wellness belly organ gong massage door 2 dames is niet iets van je wekelijks voor jezelf boekt maar wat een flow heeft het in mijn lief lijf teweeg gebracht. Unieke ervaring alleen al om in deze Sacred Space in Schoorl Noord Holland, volledig te worden ‘gedragen’ door de Sjamanen @leonisantander van @sekoyacenter en @wendy.neuzerling.

De eeuwenoude massage technique, die met name wordt uitgevoerd in het buikgebied, heeft een sterk effect op je zijn. Tegelijkertijd wordt de gong wonderschoon gespeeld. Er ontstaat een combi van een fysieke en geluidsmassage die je tot overal in je lijf nog heel lang voelt nagalmen… Na deze behandeling ontstond er met de dames een bijzonder gesprek over intenties zetten bij meditaties die ik nu iedere dag meeneem in mijn meditaties. Willingnesh – Spontenity – Transformation – Enthusiasm waren kaarten die ook nog voor mij getrokken werden. Zwevend verliet in de Jurt. Iedere eerste week van de maand op de donderdag, vrijdag en zaterdag is het voor jou mogelijk deze zeer speciale reis te boeken.

Als je bij het boeken de Inside Out Lifestyle CODE 286 vermeld krijg je een giftbox na afloop mee naar huis waarvan de inhoud geheel in het teken staat van de behandeling.

Wil je hier meer over weten? www.sekoyacenter.com

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

On Top of Your World

De magie van een Vision Board

Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om intenties te zetten en te manifesteren.

On Top of Your World

We blijven altijd een student

At every Stage Of Spiritual Growth.
The greatest Ally you have is Your Body.

On Top of Your World

Jij als middelpunt van jouw cirkel

Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.