rentals

Boutique home Samos

2 jaar geleden belandde mijn liefde en ik onverwachts in het pittoresk baaitje Agios Konstantinos op het eiland Samos. We vroegen in het hotel waar we verbleven, waar kunnen we op Samos het beste eten en werden verwezen naar het kleine restaurantje op het kiezelstandje in Agios Konstantinos. Het eten was inderdaad geweldig, heerlijk met onze voeten in het zand terwijl we, tijdens een romantisch diner misschien wel de mooiste zonsondergang ever aanschouwde. Maar dat niet alleen, de energie op deze plek voelde aan als magie. Je herkent dat vast wel dat je ergens op onze aardbol komt en dat je overweldigt wordt met een gevoel van pure liefde. 

Het rustige strandje, de kabbelende water tegen de stenen aan, het kleine haventje ernaast. Het voelt als een thuiskomen op dit groene Griekse eiland Samos. Ook wel de groene smaragd van Griekenland genoemd. 

Wil jij wakker worden en je nog slaperig laten zakken in de Egeische Zee, een wandeling maken in het natuurgebied dat zich bevindt slechts 5 min van Casa KaRein, een meditatie op het kiezelstrandje voor het huis en dan een mooi ontbijtje op je terrasje voor de master

bedroom dat uitkijkt over zee en het kleine haventje, vervolgens schrijven in je journal of dat boek lezen wat al zolang op je lijst staat. Casa Karein Samos is te huur!! 

Over Casa KaRein Samos

Het huis is geschikt voor 4 personen en is 140 m2 groot.

Waar bevindt Casa KaRein Samos zich?

Casa KaRein Samos is een romantisch boutique huis dat zich bevindt aan de noordkust van het Griekse eiland Samos in de baai Agios Konstantinos. De baai Agios Konstantinos ligt 20 minuten rijden vanaf het bekende toeristische plaatsje Kokkari aan de kust waar je uit veel restaurants kan kiezen. Voor Casa KaRein Samos is een smalle weg en daarachter begint gelijk het kiezelstrand.

Op het kiezelstrand bevindt zich het restaurant Aiolos.
Op het kiezelstrand staan een 16 tal goede lig bedden met dikke kussens die eigendom zijn van restaurant Aiolos waar je gratis gebruik van mag maken.

Welke service mag je verwachten?

Chara woont naast Casa KaRein, ze is een engelse lerares die opgegroeid is in Zuid-Afrika, dus communiceren met haar is geen probleem. Chara weet boeiend te vertellen over het eiland, ze weet er werkelijk alles van dus zij kan als geen ander adviseren waar de highlights van de groene smaragd Samos te vinden zijn.

Zij verzorgt de schoonmaak van het huis in overleg en zorgt er ook voor dat er iedere 3 dagen schone handdoeken zijn en de bedden verschoond.

Wat is er als extra’s te organiseren voor jou?

Chara kan op verzoek een healthy ontbijt organiseren op het terras van restaurant Aiolos vlak voor de deur. Ook massages aan huis en prive yoga sessies op het strand zijn mogelijkheden. Deze diensten zijn exclusief.

Casa KaRein Samos is te huur voor slechts 1495 euro per week. Inclusief tax en schoonmaakkosten.

Mail voor meer informatie & boekingen. 

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover