awareness

Als je nooit faalt, probeer je niet echt

LAAT JEZELF VOORAL ZIEN TIJDENS JOUW INSPIRENENDE PROCES.

VIER OOK JE TEGENSLAGEN OP WEG NAAR HET VERWEZENLIJKEN VAN JOUW DROOM.

I AM BUILT FROM EVERY MISTAKE I HAVE EVER MADE AND I LOVE IT!

Gun jezelf te falen, wat de mening van een ander daar ook over is. Jij weet diep van binnen als je iets goeds in handen hebt.


Jouw plannen stoppen pas op het moment als je er zelf mee stopt.

Als is terug kijk realiseer ik me de laatste tijd heel goed dat zaadjes die ik regelmatig in de grond stopte om uit te groeien tot iets goeds, iets waar ik echt warm voor liep, ik die naar verloop van tijd minder aandacht ging geven omdat mensen om mij heen er meningen over hadden als het niet gelijk een grandioos succes was.

Als er uit mijn plan niet gelijk goed geld kwam of als dat wel zo was, maar dat ik niet genoeg aandacht meer had voor de mensen om mij heen, werd ik totaal niet meer gesteund.

Inmiddels weet ik heel goed dat mensen vaak een mening klaar hebben gevormd vanuit hun eigen referentiekader. Je kan je ook afvragen of bepaalde mensen wel de kennis hebben om jou te vertellen of iets wel of niet een succes kan worden.

Beter om dan met mensen te praten die jouw drive op waarde en kennis kunnen beoordelen. Daar komt bij dat iets al een succes is als je hart ervan gaat opzwellen. Dan bestaat het niet dat jouw plan/jouw idee tot een mislukking zal uitlopen.

geschreven door: Karen Boon

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

On Top of Your World

De magie van een Vision Board

Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om intenties te zetten en te manifesteren.

On Top of Your World

We blijven altijd een student

At every Stage Of Spiritual Growth.
The greatest Ally you have is Your Body.

On Top of Your World

Jij als middelpunt van jouw cirkel

Als je zelf centraal blijft staan in JOUW LEVEN, het middelpunt van JOUW CIRKEL kan je alle ‘rollen’ aan.