beauty

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Jezelf 10 jaar jonger denken en het daadwerkelijk worden.

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes! Een besluit en een cadeau aan mezelf, dat ik mezelf schonk, op een gammel bootje, ergens tussen Bali en Lombok. Het was tijd.

Gigantisch trots dat ik dit principe (deze magic formule) tijdens de live dag voor het eerst ga delen, BEAUTY FROM INSIDE OUT op 16 oktober in Bussum. Ik heb er de afgelopen jaren bewust voor gekozen hier weinig over de delen omdat ik eerst voor mezelf alle facetten langdurig wilde doorlopen. Er is namelijk niks in ons leven dat, wat we af en toe is doen, het verschil gaat maken!

Hoe blij ben ik met alle fijne reacties op dit event en het feit dat we nu na 2 dagen on-line al 2/3 van de tickets hebben verkocht. Echt je hebt geen idee. Iets met je passie leven…so happy!

Maar ik krijg ook sceptische opmerkingen op dit event. Dat is ook helemaal oke, logisch, als je voorloopt met iets moet je een weg vrijmaken, dan roept het vragen op. Een van de opmerking die ik regelmatig krijg, trouwens al sinds ik InSide Out Lifestyle, een jaar geleden ben begonnen is:

Maar daar ben ik het dus niet mee eens en juist op dat punt wil ik jou inspireren met InSide Out Lifestyle. Natuurlijk kunnen we niet allemaal op eenzelfde positie starten, maar het leven is wel degelijk stuurbaar door een MINDSET.

Het is voor mij een lange weg geweest voordat het voor mij mogelijk was mijn droomleven te gaan leven, met vallen en opstaan en we blijven altijd uitdagingen tegenkomen. Mensen die zeggen dat hun leven alleen maar een aaneenschakeling is van highlight die geloof ik niet. Maar door volharding en het blijven geloven in Magic, ben ik nu op dit punt in mijn leven gekomen.

Op momenten dat het minder ging in mijn leven haalde ik er juist kracht uit te streven naar de beste versie van mezelf,  veel werk te verrichten zowel mentaal als fysiek en daarbij stond altijd ZELFLIEFDE hoog op mijn agenda. En dat stopt nooit: de kracht van in beweging blijven.

Groei maakt gelukkig. Stap in jouw mooiste leven, laat ons je voorgaan!

IF NOT NOW
WHEN THEN? 

Liefs Karen

Klik hier voor alle info over de live dag op zondag 16 oktober:
BEAUTY FROM INSIDE OUT

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Body

Mega detox van een week

Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen! Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb […]

Body

Yin Yoga bij herstel

Waarom werkt Yin Yoga zo goed bij herstel en wordt ons lijf soepeler en sappiger door deze vorm van yoga?

Body

Live dag: Beauty from Inside Out

WAT ALS JIJ JEZELF 10 JAAR JONGER KAN DENKEN EN VOELEN? Op 16 oktober gaan we je in contact brengen met jouw schoonheid.